Hoe moet je een e-sigaret roken?

Gaat u een elektronische sigaret bestellen schaf dat een e-sigaret aan voor beginners.

Waar een gewoon trekje aan een sigaret gewoonlijk een seconde of korter duurt moet de damp van e-sigaretten voor een langere tijd worden ingeademd. Het eerste dat opvalt, is de geur van de uitgeademde damp. Je zult snel merken dat langdurig roken deze smaken versterkt, hoewel dit samengaat met de ingrediënten en de samenstelling van de e-liquid. Daarom moet het vapen langzaam en regelmatig gebeuren. Je hoeft niet hard te zuigen tijdens het roken zoals bij traditionele sigaretten. Om de smaak te verhogen, kun je de e-sigaret aanzetten voordat je daadwerkelijk gaat roken. Sommige mensen absorberen dezelfde trigger zelfs meerdere keren voordat ze de damp in de keel sturen. Het hangt af van je eigen methode.

Stel de hoeveelheid stoom in bij gebruik van een e-sigaret
De luchttoevoer is meestal een lus die de hoeveelheid lucht regelt. Dit is een van de eerste normen die kunnen worden gewijzigd wanneer je e-sigaretten gaat gebruiken. Veel elektronische sigaretten hebben deze instelling. Zet je hem wat strakker (minder luchtinlaat), dan zal het blazen (krassend geluid) meer uitgesproken (sterker) zijn. Dit zal echter ook de smaak versterken. Daarom, als je denkt dat de slag te groot is, aarzel dan niet om de luchttoevoer te verminderen.

Hoesten is in het begin normaal
De nicotine in e-sigaretten bevat geen toevoegingen en werkt langzamer. Als je even tijd nodig hebt om in te ademen, kan het verstandig zijn om te wennen aan een licht uitgespreide trek. Dit is een belangrijk verschil wanneer je begint met het gebruik van e-sigaretten: je zult het ritme moeten veranderen. Een snelle inname van een hoog nicotinegehalte geeft je een vol gevoel. Je zult een tijdje moeten stoppen met spuiten. Door het nicotinegehalte aan te passen kun je dit voorkomen. Maak je geen zorgen! Je zult snel ontdekken dat hoesten niet hetzelfde is als een klassieke rokershoest. Hoesten komt in feite heel vaak voor in de eerste paar weken van gebruik. Degenen die proberen te stoppen met roken (op wat voor manier dan ook), zullen bevestigen dat dit normaal is en dat je lichaam moeten reinigen. Als je er eenmaal aan gewend bent, kun je zonder dat gevoel genieten van de heerlijke stoom.

Zie ook: stadionfakkel oranje