Hoe smaakt de Heets Blue?

Toen je nog sigaretten rookte, genoot je van het aroma en de smaak van goede tabak. Toch merkte je na een tijdje dat de rooksmaak in je mond wat onaangenaam werd. Je had behoefte aan frisheid. Dat was een reden om aan mentholsigaretten te beginnen. De frisheid van menthol, gecombineerd met de nicotine, de smaak en de geur van tabak, dat paste helemaal bij je. Om wat voor reden dan ook heb je besloten om het echte roken vaarwel te zeggen. Je hebt verschillende e-sigaretten geprobeerd, maar ze voldoen niet. Dan is het nu tijd voor Iqos Heets, een e-smoker ontwikkeld door het Philip Morris-concern, na twintig jaar research. Iqos Heets is het enige systeem op de Nederlandse markt waarin tabak wordt verwarmd en niet verbrand.

Hoe werkt het Iqos-systeem precies?

Dat laatste is een groot voordeel. Dat nicotine niet echt gezond voor je is, dat weet je. De schadelijke effecten van het reguliere roken worden voor een zeer groot deel veroorzaakt door verbrandingsproducten als teer en koolmonoxide. Daar heb je bij Iqos Heets geen last van, puur omdat er geen verbranding plaatsvindt. De tabak in Iqos Heets geeft puur door verwarming zijn nicotine, smaakstoffen en geurstoffen af, zonder verbrandingsproducten. Je geniet dus nog steeds van de smaak van het roken, zonder dat je écht rookt. Net als veel andere e-smokers heeft Iqos Heets een verwarmingselement. Daar koppel je tabaksticks aan, die net als reguliere sigaretten een filter hebben. Door dit filter inhaleer je de tabaksdamp. Wat is nu Iqos Heets Blue? De meest intense mentholsmaak uit het Heets-assortiment. Hou je van tabak én de frisheid van menthol, dan is Heets Blue de smaak voor jou.

Wat is het karakter van Heets Blue tabak?

Heets Blue is niet de enige menthol houdende tabak uit de Heets-serie. Wil je een hele lichte mentholsmaak, dan is Heets Turquoise een goede keuze. Liefhebbers van een gemiddeld sterke mentholsmaak kunnen het beste kiezen voor Heets Green. Bij Heets Blue is mentholsmaak overheersend en intens. Je mond voelt verfrist, ook als je je Iqos Heets tabakstick al een tijdje geleden hebt opgerookt. Iqos Heets Blue geeft je de intense mentholsmaak waar je van houdt, gecombineerd met het fijne aroma en de subtiele smaken van de topkwaliteit tabak waar Philip Morris zo om bekend staat. En ook al is de mentholsmaak van Heets Blue de sterkste uit het Heets-assortiment, het is niet zo overheersend dat het aroma van de tabak weggedrukt wordt. Sterker nog, het vult het eerder aan en geeft het een uniek karakter.

Je Heets Blue online bestellen

Bestel je Heets Blue tabaksticks eenvoudig online. Mocht je nog geen ervaring met Iqos Heets hebben, ga dan eerst voor een starterkit, waarin alles zit wat je nodig hebt om te vapen met verwarmde tabak. Ontdek naast Heets Blue ook de andere mentholsmaken en de tabakssoorten zonder menthol. Met clickballetjes die je in een groot aantal smaken kunt krijgen, geef je je vape-ervaring een extra dimensie. Dampen blijft aangenaam als je je Iqos-systeem netjes schoon houdt. Hiervoor kun je online ook een Iqos borsteltje en Iqos schoonmaaksticks bestellen.