Sim only met onbeperkt internet

Zoek je een sim only met onbeperkt internet? Houd er rekening mee dat je een hoger bedrag per maand betaalt om van dit onbeperkt abonnement gebruik te kunnen maken, vooral wanneer je daarbij gebruik wil maken van het 5G-netwerk.

Onbeperkt internet

Het sim only abonnement met onbeperkt internet valt onder te verdelen in daadwerkelijk onbeperkt internet en een databundel zonder extra kosten op het moment dat je daar overheen gaat. Wil je volledig onbeperkt internet, zodat je zoveel kunt streamen of kunt opzoeken als je wilt? Robin Mobile vormt dan een goede keuze. Er is geen sprake van een databundel, in plaats daarvan kun je zoveel data gebruiken als je wilt. De volledige snelheid blijft tijdens het volledige gebruik behouden. Sim only met onbeperkt internet helpt je zoveel als je wilt gebruik te maken van het internet, zonder een strikte beperking.

Databundel zonder extra kosten

Wil je wel graag gebruik maken van sim only met onbeperkt internet, maar daar aan de andere kant liever niet teveel kosten voor maken? In dat geval is een databundel zonder extra kosten wellicht een goed idee. Binnen je databundel kun je rekenen op de volledige snelheid die je afneemt. Ga je over de databundel heen? Dan kun je onbeperkt gebruik blijven maken van het internet, al is dat met een beperkte snelheid. Je kunt nog wel berichten sturen via Whatsapp, maar het bekijken van video's of het streamen van muziek zal dan niet meer lukken.

Snelheid van het internet

Het is verstandig om op voorhand te bepalen welke snelheid van het internet je wenst in combinatie met de onbeperkte beschikbaarheid. Een onbeperkt abonnement voor je mobiele internet kun je bijna overal afsluiten, in de meeste gevallen is er sprake van een verlaagde snelheid op het moment dat je databundel op is. Wil je ervoor zorgen dat je daadwerkelijk altijd onbeperkt online kunt blijven, in combinatie met een sim only abonnement? Een sim only met onbeperkt internet is relatief duur, waardoor het dan tevens de moeite waard is om te kijken naar de abonnementen in combinatie met een mobiele telefoon die er beschikbaar zijn.